Mop rotativ cu galeata pentru curatenie rapida si eficienta

(8 recenzii de la clienți)

89.99 lei

Cumperi mai mult, platesti mai puțin

Cantitate234
Preț redus85.49 lei80.99 lei71.99 lei

Descriere

Curatenia nu a fost niciodata mai simpla cu acest mop rotativ!

Un Mop rotativ va avea grijă de dungile urâte de murdărie de pe podele, precum și de murdăria încorporată pe margini și așezată pe colțuri.

mop rotativ https://edino.ro

Galeata cu mop rotativ te ajuta sa cureti cu usurinta si eficient orice suprafata din casa ta.

mop rotativ https://edino.ro

 • Usor de folosit
 • Nu necesita efort
 • Manerul rotativ ofera control asupra gradului de umezire a mopului
 • Mop din microfibra
 • Ajunge cu usurinta in locurile greu accesibile.

Culoarea poate sa difere.

Precum majoritatea oamenilor, probabil că nu ești un mare fan al ștergerii podelei. Este monoton, plictisitor și îți consumă mult timp. Cu toate acestea, este una dintre acele treburi vitale ale gospodăriei de la care nu te poți sustrage. Deși măturarea și aspirarea pot face față prafului, părului de animale de companie și uneori petelor, trebuie totuși să-ți ștergi podelele pentru a fi curat.

 

Mopul tradițional a parcurs un drum lung. A fost actualizat și modernizat pentru a-ți ușura viața în curățarea casei. Una dintre ultimele sale actualizări este un Mop rotativ, care a fost un favorit printre proprietarii de case. Acest tip de mop face sarcina mai rapidă, mai simplă, mai eficientă și chiar plăcută, datorită avantajelor sale cu material din microfibră, dar și a altor îmbunătățiri.

 

 1. Ce este exact un Mop rotativ?

 

Mopurile de centrifugare sunt foarte populare deoarece sunt un instrument de curățare foarte convenabil de a avea în jurul casei.

Acestea funcționează similar cu un mop obișnuit, dar au o mică rotație pentru a rezolva problemele pe care le întâmpini de obicei cu utilizarea unui mop tradițional.

 

Conceptul din spatele produsului de curățat este destul de simplu. Așezi doar capul în dispozitivul său de rotație, care îți permite, de asemenea, să storci apa acumulată. În funcție de model, poți face acest lucru apăsând mopul însuși pe găleată care vine cu acesta sau apăsând de mai multe ori pedala găleții. Mopul nu va ieși doar uscat, dar și curat. La fel, îl poți folosi din nou imediat.

 

Clătirea unui mop obișnuit cu murdărie este destul de grea. De asemenea, trebuie să aștepți până se usucă puțin înainte să îl poți folosi. Mai mult decât atât, trebuie să-l storci manual cu mâinile, ceea ce nu este cazul unui Mop rotativ. Aceste dispozitive se bazează pe mișcările lor centrifuge și de rotire pentru a face stoarcerea pentru tine.

 

Consultă aceste întrebări frecvente pentru a afla mai multe despre un Mop rotativ.

 

 1. De ce ar trebui să fac schimbarea unui mor tradițional cu un Mop rotativ?

 

Spălarea podelei cu un burete cu săpun în timp ce stai pe genunchi și pe mâini poate provoca dureri de spate puternice. Ștergerea cu un mop obișnuit nu este cea mai simpla sarcină. Prin urmare, un Mop rotativ este cea mai bună alegere în ceea ce privește produsele de curățat pardoseală. Având în vedere acest lucru, iată avantajele spin mop-urilor și motivele pentru care ai putea dori să faci schimbarea:

 • Curățare eficientă

Mop-urile pot curăța suprafețele cu atenție. În plus, nu va lăsa în urmă reziduuri sau pete de murdărie pe podele. De obicei, vin cu un tampon de curățat din microfibră care poate elimina cu ușurință chiar și cele mai dure pete. La fel, poți elimina cu ușurință depunerile de murdărie de pe marginile și colțurile casei cu ajutorul unui Mop rotativ.

 • Clătire

  fără mâini

Nu trebuie să îți folosești mâinile atunci când clătesti capul de mop umed. Aceasta înseamnă că vei putea evita lichidele murdare sau substanțele chimice și bacteriile în timpul curățării. În plus, mâinile tale vor rămâne întotdeauna curate și uscate pe tot parcursul procesului.

 • Tampon de curățare din microfibră rezistent la abraziune

Mopul rotativ are un tampon moale din pânză din microfibră, care este foarte delicat cu toate tipurile de suprafețe. Prin urmare, nu îți va lăsa podelele frumoase cu abraziuni și zgârieturi.

 • Mai puțin efort fizic

Un Mopul rotativ are un mecanism avansat care nu va necesita multă forță musculară și efort atunci când clătesti capul mopului. Tot ce trebuie să faci este să împingi ușor mânerul mopului în stoarce sau să calci pe pedală. În plus, designul său convenabil combină un mâner lung și un cap care se îndoaie, eliminând nevoia ca tu să te apleci doar pentru a aborda punctele greu accesibile. Deci, acest lucru poate ajuta și la prevenirea durerilor de spate.

 • Are nevoie de apă minimă

În general, trebuie să speli mopul în apă limpede de mai multe ori pentru a elimina murdăria și particulele din capul mopului. Dar rotirea mopului în găleată va separa particulele de capul mopului și le va lăsa pe partea inferioară. Prin urmare, nu este nevoie să schimbi apa la fel de mult ca pe a unui mop tradițional.

 • Întreținere ușoară

Curățarea acestui tip de mop este fără probleme. Nu va necesita spălare sau întreținere suplimentară. În general, trebuie doar să îți speli mopul cu apă curată de la robinet și apoi să lași capul mopului și găleata să se usuce la aer. Asta este tot.

 

Dar, desigur, un Mop rotativ vine cu câteva dezavantaje.

La fel ca la un mop normal, se va baza tot pe găleată. Asta înseamnă că trebuie să o porți după tine, ceea ce uneori poate deveni dezordonat dacă verși accidental apă. Cu toate acestea, poți găsi modele cu roți, ceea ce face mai ușoară mișcarea găleții în întreaga casă.

 

În plus, trebuie să înlocuiesti capul mopului din când în când, deoarece acesta va deveni murdar în timp. Și cu atâtea opțiuni disponibile, de la mărci la modele, alegerea celui potrivit poate deveni destul de rapid copleșitoare. Cu toate acestea, este important să găsesti cele mai bune mop-uri potrivite pentru nevoile și bugetul tău.

 

Inovațiile strălucitoare în designul mopului au revoluționat curățarea pardoselilor.

În urmă cu douăzeci și cinci de ani, inventatorul Joy Mangano a schimbat pentru totdeauna modul în care ștergem cu mopul ei Miracle, primul mop care a adus un oftat colectiv de ușurare de la proprietarii de case din întreaga SUA. Mii de produse de curățat de nouă generație au ajuns pe rafturi. De atunci, mii de alte produse de ștergere au ajuns pe rafturi. De la mopuri simple cu auto-stoarcere până la mopuri robotizate, există o varietate imensă care se potrivește bugetului tuturor.

 

Mop-urile sunt una dintre aceste opțiuni. Sunt extrem de populare din mai multe motive. Dacă te gândesti la ora de știință, s-ar putea să îți amintești de ceva numit forță centrifugă. Aceasta este o forță inerțială care acționează spre exterior asupra unui obiect care se mișcă în jurul unui centru. Coșurile de stoarcere dintr-o găleată de mop folosesc acea forță centrifugă pentru a îndepărta efectiv apa. Practic, cu cât o învârți mai mult și mai repede, cu atât mai multă forță centrifugă va împinge apa din mop. Deci, poți avea cu ușurință doar un mop ușor umed, dacă este necesar.

 

Modul în care utilizezi un Mop rotativ depinde de modul în care este proiectat.

Unele au pedale pe găleată care acționează coșul care se învârte. Unele sunt activate prin pomparea mânerului mopului. Mătură sau aspiră înainte de a șterge pe jos cu un Mop rotativ. Dacă ai o mulțime de praf/păr pe care îl scapă mătura sau aspiratorul, utilizează capetele de mop din microfibră ca un mop de praf pentru a ridica toate resturile libere înainte de a umezi mopul. Doar clăteste-l înainte de a șterge. Pardoselile din lemn, dacă nu sunt complet sigilate, nu le place apa. Rotește bine mopul înainte de a curăța podelele din lemn de esență tare. Pentru mopile rotative cu capete rotunde, lucrează într-un mod circular pentru a profita la maximum de puterea de spălare utilizând toate suprafețele capului mopului. Unele modele sunt foarte bune la ștergerea colțurilor camerei

 

 • Începi să ștergi în colțul îndepărtat al camerei și mișcă-te spre ușă.

Dacă ai probleme cu ridicarea unei găleati pline sau dacă ai o chiuvetă prea mică pentru a umple găleată, încearcă acest truc. Utilizează un cablu mai lung ca furtun improvizat. Pune un capăt pe robinet și celălalt în găleată. Poate că va trebui să îl ții în poziție în timp ce umpli, dar acest lucru te va împiedica să ridici o găleată plină de două ori.

Dacă nu dorești să schimbi apa între camere, șterge mai întâi bucătăria, apoi alte suprafețe dure, iar baia ultima. Acest lucru va menține germenii de baie numai în baie.

Clăteste frecvent capul mopului în timpul ștergerii și schimbă apa de clătire imediat ce pare tulbure sau maro. Acest lucru va preveni redistribuirea murdăriei pe pardoselile curate.

 

 • Știind când să-l folosești uscat

Șuvițele din microfibră de pe capul de mop sunt extrem de absorbante. Știind când să îți folosești capul de mop uscat, poți curăța și absorbi scurgerile murdare cu ușurință, în loc să le împrăștii. Cel mai bun mod de a curăța scurgerile este de a le absorbi încet într-un cap de mop uscat, având grijă să nu se răspândească lichidul prea mult în jur. Apoi poți clăti mopul și, datorită funcțiilor avansate de filare, ar trebui să fie impecabile după uscare.

 

 • Cât de mult se învârte

Cu cât învârți capul de mop mai repede în coșul de rotație, cu atât va fi mai uscat capul de mop. Poți alege dacă dorești ca mopul tău să fie extrem de uscat pentru curățarea scurgerilor și absorbția lichidelor și a prafului sau poți lăsa puțină umiditate pe capul mopului, permițându-ți să cureți podelele, deoarece nu dorești ca mopul tău să fie uscat de tot atunci când vrei să faci o curățare profundă. Cu toate acestea, înțelegerea cantității corecte pentru a-ți învârti mopul îți va fi foarte utilă atunci când vine vorba de a face treaba mai repede.

 

 • Învățarea modului de utilizare a unui Mop rotativ de centrifugare

Mopurile rotative vin în tot felul de soiuri. Există doar atâtea sfaturi generale pe care le pot da fără să știi exact ce fel de Mop rotativ ai. Multe mărci diferite de mopuri rotative au anumite nuanțe și caracteristici exclusive care necesită un pic mai multă învățare despre produsul tău specific. Un Mop rotativ este destul de ușor de utilizat. Nu sunt prea multe lucruri pe care să le citești despre mopurile rotative, dar cu siguranță îți vei da seama de unul singur după ce vei pune mâna pe unul dintre aceste lucruri. Cu toate acestea, există o mulțime de lucruri specifice pe care le poți face cu anumite tipuri de mopuri rotative. Există diferite tipuri de producători și în diferite caracteristici ale diferitelor modele și, comparandu-le îți poți crea o decizie mai informată atunci când vine vorba de achiziționarea unui Mop rotativ.

 

Mopurile rotative se numără printre invențiile avangardiste care fac curățarea să fie o briză. Aceste instrumente sunt cu siguranță o necesitate în orice arsenal de curățare temeinică. Doar printr-o mică investiție, și tu poți oferi casei tale o curățenie profesională și, mai important, să faci o treabă la fel de bună ca și profesioniștii!

Cumpara-ti si tu un mop rotativ care sa te ajute sa iti igienizezi locuinta eficient!

 

Curatenia nu a fost niciodata mai simpla cu asa cum este cu acest mop rotativ! Un mop rotativ va avea grija de dungile urate de murdarie de pe podele, precum si de murdaria incorporata pe margini si asezata pe colturi. Galeata cu mop rotativ te ajuta sa cureti cu usurinta si eficient orice suprafata din casa ta.

 

Precum majoritatea oamenilor, probabil ca nu esti un mare fan al stergerii podelei. Este monoton, plictisitor si iti consuma mult timp. Cu toate acestea, este una dintre acele treburi vitale ale gospodariei de la care nu te poti sustrage.

Desi maturarea si aspirarea pot face fata prafului, parului de animale de companie si uneori petelor, trebuie totusi sa-ti stergi podelele pentru a fi curat. Mopul traditional a parcurs un drum lung.

A fost actualizat si modernizat pentru a-ti usura viata in curatarea casei. Una dintre ultimele sale actualizari este un mop rotativ, care a fost un favorit printre proprietarii de case. Acest tip de mop face sarcina mai rapida, mai simpla, mai eficienta si chiar placuta, datorita avantajelor sale cu material din microfibra, dar si a altor imbunatatiri.

Mopurile de centrifugare sunt foarte populare deoarece sunt un instrument de curatare foarte convenabil de a avea in jurul casei

Acestea functioneaza similar cu un mop obisnuit, dar au o mica rotatie pentru a rezolva problemele pe care le intampini de obicei cu utilizarea unui mop traditional.

Conceptul din spatele produsului de curatat este destul de simplu. Asezi doar capul in dispozitivul sau de rotatie, care iti permite, de asemenea, sa storci apa acumulata. In functie de model, poti face acest lucru apasand mopul insusi pe galeata care vine cu acesta sau apasand de mai multe ori pedala galetii.

Acest mop rotativ nu va iesi doar uscat, dar si curat. La fel, il poti folosi din nou imediat. Gasiti mop rotativ la un pret foarte accesibil pe Edino.ro!

 

Livrarea este Gratuita la comenzile de peste 249.99 lei. Vezi si celelalte produse de Casa si Gradina.

 

8 recenzii pentru Mop rotativ cu galeata pentru curatenie rapida si eficienta

 1. Amalia Berbeci

  Va spun ca merită..! Stoarce foarte bine, coada rezistentă, absoarbe foarte bine, găleată rezistentă. Bun produs

 2. Carmen Istrate

  Eu am cumparat acest mop rotativ pentru mama mea care e in varsta si nu maia re forta sa mai apese in galeata sa stoarca mopul sau daca o face nu il stoarce bine. Este foarte multumita de el si eu la fel. Recomand

 3. Bogdan cristian

  Este un produs bunc alitativ , stoarce bine , fara efort poti sa controolezi foarte usor cat de umed vrei sa fie mopul , nu depui efort si curata bine murdaria .

 4. Dan Nelici

  Adevarul e ca reduce riscul sa rastorni galeata si la sfarsit poti lasa mopul uscat complet.

 5. Sanda Georgescu

  Eu am laut mop ul rotativ pentru ca m-am saturat de mirosul neplacut de apa statuta si mizerie care ramena mereu in capul mopului. Pe acesta il pot soarce pana nu mai ramane aproape pic de apa dupa folosire si ramane curat.
  mop rotativ

 6. Mirela Sabot

  Recomand ! Capetele se schimba foarte usor …iar daca nu vrei sa il schimbi poti sa il pui la masina de saplat si dupa sa il ususci cu pedala. Ramane curat

 7. Radu Hapchina

  Nu-mi place !

 8. Andrei Reicu

  S-a rupt coada daca te apesi prea tare cedeaza

Adaugă o recenzie