Lesa dresaj pentru animalele de companie

OFERTA EXPIRĂ ÎN:

Minute
Secunde

ultimele 5 bucăți rămase în stoc

29.99 lei

Stoc epuizat

• Livrare Curier 24h

Descriere

Cainele tau trage de lasa cand il plimbi? Lesa pentru dresaj este solutia ideala!

Mulți oameni cred că animalele de companie în mod înnăscut știu cum să meargă politicos cu Lesa dresaj, dar această abilitate este ceva care trebuie instruit. Este o abilitate importantă de predat și pe care o vei aprecia de fiecare dată când vei scoate câinele la plimbare.

lesa dresaj https://edino.ro

Lesa pentru dresaj corecteaza obiceiurile nedorite ale patrupedului fara socuri sau neplaceri asupra acestuia.

lesa dresaj https://edino.ro

  • Corecteaza obiceiul animalului de companie de a trage
  • Poate fi aplicata pe orice zgarda
  • Verificata si recomandata de medicii veterinari

 

  • Dresează-ți câinele să meargă cu Lesa dresaj. Introdu cățelul în Lesa dresaj. Lasă-l să o poarte pentru perioade scurte de timp în casă, în timp ce te joci cu el și îi oferi gustări. Cățelușul ar trebui să iubească timpul cu lesa, deoarece reprezintă mâncare și distracție.

 

  • Fă cățelușul să vină la tine. Cand se îndreaptă spre tine și încă poartă lesa, retrage-te câțiva pași și apoi răsplăteste-l. Amintește-ți că puii au o durată scurtă de atenție. Deci ține sesiunile scurte și termină-le atunci când puiul este încă dornic să facă mai multe, nu când este epuizat mental.

 

  • Exersează în interior. Exersează câțiva pași într-o cameră cu puțină distragere a atenției. Să simtă și să vadă lesa în jurul lui va fi o provocare suficientă. Oferă delicii și laude pe măsură ce cățelușul se obișnuiește să vină la tine, așa cum este descris mai sus, cu o Lesa dresaj.

 

  • Scoate-l afară. În cele din urmă, ești gata să testezi abilitățile cățelușului în aer liber. Vor exista noi provocări cu acest pas, deoarece toate sunetele, mirosurile și priveliștile pe care le întâlnește cățelușul tău vor fi fascinante și noi pentru el. Ai răbdare și ține primele plimbări scurte. În timp ce te plimbi, dacă animalul ar părea că este pe punctul de a se arunca spre ceva sau este pe cale să se distragă, fă un sunet scurt și îndepărtează-te la câțiva pași. Apoi, recompensează-l cu o gustare pentru că te-a urmat.

 

Rezolvarea problemelor de formare în purtarea lesei

Chiar dacă puiul tău învață să meargă cu lesa foarte frumos, este posibil să întâmpini unele probleme pe măsură ce îmbătrânește, merge în locuri noi și experimentează noi distrageri. Vei dori să-l înveți să meargă cu Lesa dresaj, deoarece este mult mai plăcut pentru amândoi.

 

  • Dacă puiul tău trage: Dacă animalul începe să tragă în cealaltă direcție, transformă-te în „copac”. Stai foarte nemișcat și refuză să te miști până când câinele tău se întoarce la tine. Nu trage sau smuci lesa. Hamurile cu cârlig frontal și opritoarele pentru cap sunt instrumente alternative de antrenament concepute pentru câinii care tind să tragă.

 

  • Dacă puiul tău se aruncă: Dacă animalul tău urmărește ceva în timp ce se plimbă – un alt câine, o mașină, un skateboarder, de exemplu, fii proactiv. Încearcă să-i redirecționezi atenția cu un snack înainte ca acesta să aibă șansa să se arunce și să măresti spațiul dintre câinele tău și țintă. Stai atent și fii pregătit înainte ca ținta frustrării sale să se apropie prea mult. Acest tip de comportament poate fi mai frecvent la rasele de păstorit. Totusi, orice câine poate fi uimit de ceva cu care nu este obișnuit sau consideră interesant.

 

  • Dacă puiul tău latră: Unii câini au obiceiul să latre la alți câini în timp ce se plimbă. Adesea, acest comportament vine ca urmare a lipsei de exercițiu. Asigură-te că animalul tău primește cantitatea adecvată de stimulare mentală și fizică pentru vârsta și rasa sa. Dacă aceasta este încă o problemă, utilizează același proces ca și în cazul în care câinele vrea să fugă după ceva, așa cum este descris mai sus – creează distanță și oferă delicatese înainte de a începe să latre, astfel încât de fiecare dată când vede un câine se obișnuiește să-și îndrepte atenția către tine.

 

Treptat, vei reduce numărul de snackuri și cantitatea de distanțare de care are nevoie cățelul tău în timpul unei plimbări.

Este o idee bună să păstrezi unele la îndemână în orice moment, astfel încât să poți întări în mod aleatoriu un comportament bun de mers cu o Lesa dresaj.

 

A purta o Lesa dresaj probabil va fi cel mai provocator lucru pe care probabil îl vei învăța să facă, dar este și distractiv și merită efortul!

 

Înainte de a începe:

 

Un ham de fixare din față te poate ajuta să îți descurajezi câinele să nu tragă, dar el va avea nevoie de antrenament pentru a învăța să meargă lângă tine fără să tragă deloc. O Lesa dresaj este un dispozitiv sigur, ușor de utilizat, fără tragere, care este excelent pentru toți câinii.

Alege o Lesa dresaj pentru câinii cu tendințe agresive sau pentru cei care au nevoie de un control maxim, cum ar fi un mic proprietar cu câine de rasă uriașă.

O modalitate simplă de a-l ajuta pe câinele tău este să nu mai mergi înainte când trage. Recompenseaza-l cu gustări când merge pe lângă tine. Dacă animalul nu este foarte interesat de mâncăruri, atunci poți lua o jucărie sau arunca o minge pentru el în locul hrănirii cu gustări. Pașii de mai jos vor intra mai în detaliu pentru a te ajuta să-l înveți cum să aibă maniere excelente cu o Lesa dresaj.

 

Pasul 1: Mersul cu persoana mea preferată este distractiv!

 

Începi prin atașarea câinelui la o Lesa dresaj în timp ce el poartă un ham standard. Obține câteva bucăți de carne proaspătă sau brânză de dimensiuni mici. Le vei folosi pentru a-ți răsplăti câinele și mergi într-o zonă în aer liber familiară, precum curtea din spate. Indiferent de partea pe care o alegi, îl vei hrăni cu răsplata sa chiar pe partea pe care se află în momentul respectiv. În curând va începe să rămână aproape de acea parte, de vreme ce acolo apar gustări delicioase!

Mergi rapid și la întâmplare în jurul curții. Ori de câte ori câinele tău alege să meargă lângă tine, răsplătește-l cu laudă și o delicioasă gustare pe partea preferată. Pe măsură ce se îmbunătățește la acest lucru, nu va trebui să-l recompensezi la fel de des. Dacă este complet neinteresat de tine, ia-l înăuntru și apoi încearcă din nou mai târziu într-un moment în care îi este puțin mai foame. Exersează până când câinele tău stă lângă tine de cele mai multe ori.

 

Pasul 2: Merită să mă uit să urmăresc unde se îndreaptă persoana mea preferată și să merg și eu!

 

Aștepta un moment când câinele tău pleacă singur sau rămâne în urmă să adulmece. Spune-i „hai să mergem” cu o voce hotărâtă. Bate-ți coapsa de câteva ori pentru a te asigura că te observă și se întoarce la tine. Când te ajunge din urmă, răsplătește-l cu laudă și o gustare.

Apoi, hrănește-l cu încă o gustare la fiecare doi pași dacă va continuă să rămână cu tine în timp ce mergi. Dacă te prinde foarte repede, dă-i o recompensă suplimentară. Dacă Lesa dresaj este strânsă și el nu vine spre tine, oprește-te din mers și aplică o presiune ușoară a lesei. Presiunea în lesă este menită să fie un memento al prezenței tale și să-i facă puțin neplăcut să te ignore, dar să nu-l forțeze spre tine.

Lauda-l și eliberează presiunea odată ce începe să vină spre tine. Când te ajunge din urmă, răsplătește-l cu laudă și gustare. Continuă să practici acest pas până când rămâne alături de tine. Dacă se îndepărtează, se va întoarce imediat după ce spui „hai să mergem”.

 

Pasul 3: Știu când este timpul să miros trandafirii!

 

Câinele tău are nevoie de timp să adulmece și să se ușureze în timp ce este în Lesa dresaj, dar îl va ajuta să învețe maniere mai bune dacă decizi când va fi asta. Pe măsură ce mergi cu animalul tău, aproximativ la fiecare 5 minute, într-un moment în care, de obicei, ai acorda o recompensă pentru mâncare, lasă-l să adulmece sau să meargă să se ușureze în timp ce este în Lesa dresaj. Acesta este un privilegiu sau o recompensă. Dacă trage lesa în timpul acesta, spune-i „da drumul” și mergi în direcția opusă, încheind astfel pauza.

 

Pasul 4: Uneori chiar trebuie să fiu atent unde se îndreaptă persoana mea preferată!

 

Practică mersul foarte rapid sau lent, precum și oprirea și schimbarea direcțiilor. Răsplătește-l dacă poate rămâne alături de tine în timpul acestor provocări.

Începi să-l recompensezi mai rar pentru că a mers alături de tine în circumstanțe normale. La plimbările din cartier vei aplica aceleași tehnici ca și în curtea ta. Acum vor exista distrageri și provocări suplimentare, cum ar fi străini prietenoși, veverițe și alți câini. Ia în considerare utilizarea unui ham de fixare frontală pentru un control suplimentar. Poti lua carne proaspata sau brânzeturi pentru gustări. Spune „hai să mergem” și începe să mergi.

Dacă uită de tine sau trage, spune „hai să mergem” și întoarce-te și mergi în direcția opusă.

Răsplătește-l cu gustări când merge pe lângă tine. Asigură-te că îl recompensezi cu gustări suplimentare atunci când i-a fost extrem de dificil să îți acorde atenție. Nu uita să-i dai permisiunea pentru pauze de miros.

 

Ține lesa câinelui și arunca o minge la 20 de metri distanță de tine și de câinele tău legat. Dacă trage spre obiect, spune „hai să mergem” și întoarce-te și mergi în direcția opusă. Dacă umblă lângă tine în timp ce te îndrepți către obiect, permite-i să continue spre el până când ajunge la el și îl poate lua drept recompensă.

 

Dacă animalul tău trece în fața ta, mișcă puțin picioarele pentru a-ți face prezența mai evidentă.

Dacă rămâne mult în urmă, s-ar putea să fie speriat sau să nu se simtă bine. Folosește multă încurajare în loc să-l tragi.

Dacă rămâne să adulmece sau să se ușureze, pur și simplu continuă să mergi. Totusi, asigură-te că aplici doar o presiune ușoară pe lesă. Nu uita să folosești o mulțime de recompense atunci când merge cu tine. Dacă după ce ai exersat acești pași, câinele tău pare să alterneze între a merge lângă tine și a trage, nu mai recompensa să vină spre tine după ce trage. In schimb, concentrează-te să-l recompensezi pentru că a făcut un număr mai mare de pași consecutivi lângă tine. Pune o gustare în mână și lasă-l să o adulmece.

Spune „hai să mergem” și fă câțiva pași în timp ce îl conduci împreună cu gustarea din mână lângă coapsă. Lăuda-l și răsplăteste-l cu o delectare când îți urmărește pumnul cu nasul. Pumnul tău închis va rămâne ca un semnal de a sta atent. Încearcă acest lucru afară și în circumstanțe mai distractive.

Dreseaza-ti catelusul cu lesa dresaj si bucurati-va de experiente minunate impreuna!

Cainele tau trage de lasa cand il plimbi? Invata-l sa fie disciplinat, iar o lesa pentru dresaj este solutia ideala!

Multi oameni cred ca animalele de companie in mod innascut stiu cum sa mearga politicos cu lesa dresaj, dar aceasta abilitate este ceva care trebuie instruit.

Este o abilitate importanta de predat si pe care o vei aprecia de fiecare data cand vei scoate cainele afara, la plimbare.

Astfel, lesa pentru dresaj corecteaza obiceiurile nedorite ale patrupedului fara socuri sau neplaceri asupra acestuia.

Dreseaza-ti cainele sa mearga cu Lesa dresaj. Introdu catelul in Lesa dresaj. Lasa-l sa o poarte pentru perioade scurte de timp in casa, in timp ce te joci cu el si ii oferi mici gustari.

Catelusul ar trebui sa iubeasca timpul cu lesa, deoarece reprezinta mancare si distractie.

Fa catelusul sa vina la tine. Cand se indreapta spre tine si inca poarta lesa, retrage-te cativa pasi si apoi rasplateste-l.

Aminteste-ti ca puii au o durata scurta de atentie. Deci tine sesiunile scurte si termina-le atunci cand puiul este inca dornic sa faca mai multe, nu cand este epuizat mental.

Prietenia cu patrupedul tau poate deveni mai stransa.

Exerseaza in interior. Exerseaza cativa pasi intr-o camera cu puitna distragere a atentiei. Sa simta si sa vada lesa in jurul lui va fi o provocare suficienta. Ofera delicii si laude pe masura ce catelusul se obisnuieste sa vina la tine, asa cum este descris mai sus, cu o lesa dresaj.

Scoate-l afara. In cele din urma, esti gata sa testezi abilitatile catelusului in aer liber. Vor exista noi provocari cu acest pas, deoarece toate sunetele, mirosurile si privelistile pe care le intalneste catelusul tau vor fi fascinante si noi pentru el. Ai rabdare si tine primele plimbari scurte.

In timp ce te plimbi, daca animalul ar parea ca este pe punctul de a se arunca spre ceva sau este pe cale sa se distraga, fa un sunet scurt si indeparteaza-te la cativa pasi. Apoi, recompenseaza-l cu o gustare pentru ca te-a urmat.

Livrarea este Gratuita la comenzile de peste 249.99 lei. Vezi si celelalte produse de Ingrijire Animale Companie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.