Folie Telefon Samsung Galaxy A20E de sticla 9H

19.99 lei

OFERTA EXPIRĂ ÎN:

Minute
Secunde

Sub 5 bucăți rămase în stoc 🔥

Stoc epuizat

Descriere

O folie de telefon îți protejează ecranul de zgârieturi, crăpături și praf.

Samsung-ul tau Galaxy A20e va fi ca nou și își va păstra valoarea cu o folie de sticla.

Folie telefon de sticla silicon Samsung Huawei iPhone

  • Anti zgâriat – Suprafața foliei va proteja telefonul de zgârieturi atunci când îl țineți în buzunar sau geantă împreună cu monezi sau chei.
  • Triplă-Protecție  – Tehnologia foliei prezintă 3 straturi de protecție pentru a proteja sticla ecranului și display-ul în totalitate.
  • Sensibilă la atingere – Cu această folie, touchscreen-ul telefonului va funcționa în condiții perfecte, făcând utilizarea telefonului plăcută.
  • Protejează interiorul – Folia oprește praful și murdaria din a intra în interiorul telefonului pe lângă ecran, astfel protejând și mărind durata de viață a componentelor.
  • Hidro-Protecție – Folia protejează telefonul de ploaie și stropi.

Echipează-ți telefonul cu cea mai bună folie de sticla pentru Samsung Galaxy A20e. Dacă vrei să ai un ecran curat, fără fisuri și zgârieturi, atunci ai nevoie de o folie de telefon. Cu un triplu strat protectiv, folia de telefon va ține departe praful, fisurile și picăturile de ploaie de telefonul tău. Valoarea telefonului va rămâne mare atunci când vei vrea să îl vinzi.

Folia de telefon este decupată special pentru ecranul de Samsung Galaxy A20e.

Poți să montezi folia chiar tu. Ai grijă să cureți corect ecranul înainte de a o pune. Folia are un lipici special, ceea ce o face ușor de scos și de pus.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.